Tvůrci experimentálního projektu ,,vertikální les” v čínském městě Čcheng-tu slíbili budoucím obyvatelům nebeský život. Jedná se o rezidenční komplex s upravenými zahradami na každém balkonu. Nikdo ovšem nečekal, co bude následovat!

Podle realitního makléře bylo okamžitě prodáno všech 826 bytů. Nyní však místo moderního eko-ráje vypadají věže jako scenérie z opuštěného post-apokalyptického filmu.

Podle zpráv místních médií byl tento projekt postaven v roce 2018 a každý jednotlivý balkon byl navržen tak, aby vyhovoval rostoucím rostlinám.

Po krátké době však bylo 8 věží obklopeno nejen rostlinami, ale také komáry.

Rostliny téměř úplně pohltily některé opuštěné balkony, které obrostly větvemi, visícími ze zábradlí. Toto je snímek, pořízený tento měsíc.

Zdá se, že řada obyvatel se komárů nebojí – na některých balkonech jsou rostliny upravené, a v bytech svítilo světlo.

Zdroj: Fishki

VZPOMEŇTE SI NA NĚKOHO , KDO SE PRÁVĚ NUDÍ: