Jen pár týdnů do Vánoc.. věříte tomu?  Miluji Vánoce a s nimi i nádhernou výzdobu. Každý rok se zdá, že chceme před Vánoci stihnout více ale každý rok je na to všechno méně času. Vánoční duch přivádí zpět k domovu teplo a domácí harmonii. To je důvod, proč je velmi důležité, aby každá rodina nebo pár vytvořili sváteční atmosféru, nejlepší a nejlépe domácí vánoční dekorací. 
Vánoce se blíží a každý hledá nové, originální a kreativní nápady na vánoční dekorace. Chcete překvapit své blízké něčím novým? Není nic víc inspirující, než profesionální design nápady, které můžete najít v našem blogu. 
[adrotate banner=“1″]

Dnes Vám chceme ukázat jedno z oblíbených míst pro vánoční ozdoby – schodiště. Milujeme, když jsou zábradlí zabalená do věnců a hýří světýlky. To vítá všechny, kteří vcházejí do Vašich dveří. 

Brzy na našem blogu najdete inspiraci do obývacích pokojů a bláznivé vánoční nápady! Je na co se těšit!

designrulz-staircase-christmas-deco-001 designrulz-staircase-christmas-deco-002 designrulz-staircase-christmas-deco-003 designrulz-staircase-christmas-deco-004 designrulz-staircase-christmas-deco-005  designrulz-staircase-christmas-deco-008 designrulz-staircase-christmas-deco-010 designrulz-staircase-christmas-deco-011 designrulz-staircase-christmas-deco-014 designrulz-staircase-christmas-deco-015 designrulz-staircase-christmas-deco-016 designrulz-staircase-christmas-deco-018 designrulz-staircase-christmas-deco-020 designrulz-staircase-christmas-deco-021 designrulz-staircase-christmas-deco-023 [adrotate banner=“27″]