Co je to láska, jak se dá vyjádřit? Může to být i sled nejrůznějších všedních okamžiků každodenního života, kde není láska na první pohled vidět, ale je tam silně přítomná. Amanda Oleander  vytváří nekonvenční ilustrované milostné příběhy, které to dokazují.

Oleander často zobrazuje páry v jejich domě, v situacích, kdy jsou zcela uvolnění ve společnosti toho druhého. To vede k některým zajímavým momentům, které odhalují vnitřní fungování vztahu. Tyto obrázky nejsou zrovna okouzlující, ale jsou skutečné a především intimní a blízké.

Zdroje: Website | Instagram | Facebook

#1

Romantika je jen jeden typ lásky, který Oleander ilustruje. Prostřednictvím svého oblíbeného instagramového účtu ale vyjadřuje i jiné projevy lásky, třeba náklonnost k našim mazlíčkům – jako když je necháme olizovat talíř, nebo ten nejdůležitější vztah, který všichni máme – lásku sami k sobě, sebelásku.

#2

#3

#4

#5

Lásku k sobě samému ukazuje Oleander na prostých věcech, stejně jako u vztahů mezi dvěma lidmi. Všechno je to o maličkostech, od zachumlání do teplé deky po konzumaci zmrzliny a sledování televize.

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20