Bored Panda sestavila seznam plný praktických a super jednoduchých nápadů, které vašemu domovu (i duši) dodají tolik potřebný systém a řád. Inspirovala se u odbornice na profesionální organizaci našich domovů Erin Mursch, certifikované konzultantky metody KonMari a zakladatelky Organized For Good.  Erin řekla, že první věc, kterou musíme udělat, když se rozhodneme pro změnu, je objasnit si, proč ji vlastně chceme. Jedna věc je připustit, že nejste spokojeni se současným stavem, druhá věc je mít jasnou představu o životě, který vás čeká, až bude váš prostor plně organizován.

Zdroj: Bored Panda

Knihy se dají zapamatovat lépe podle barvy než podle názvu nebo autora, takže si je podle nich uspořádejte, jestli máte dostatek místa na policích.

natalopolis

Uchovávejte prostěradla a přikrývky uvnitř povlaku na polštář.

marthastewart

Moje sestra mě požádala o pomoc se skříní a myslím, že jsem odvedl skvělou práci.

reddit.com

Pokud máte více druhů věcí než polic, vezměte si na pomoc háčky, přepážky, kontejnery nebo krabice. Nekupujte je do rezervy, ale na věci, které se nepohodlně skladují! Koneckonců, v tomto světě je už dost chaosu, takže to poslední, co chcete, je mít chaos i doma.

Snadný způsob organizace kabelů, aby se nezamotávaly.

randomusefulbits

„Jediné, co k uspořádání domova budete potřebovat, je čas a energie. Jednou z největších chyb, kterou často vídám, je plánovat si úložiště příliš brzy. Nákup kontejnerů, rozdělovačů a dalších organizérů obvykle není nutný, když začnete tím, že vyřadíte věci, které už nepoužíváte nebo je nemáte rádi,“ řekla Erin

Staré konce knih pomáhají udržet srovnané košile.

sdho

Pokud se stěhujete, můžete takhle snadno přepravit všechno oblečení na ramínkách.

randomusefulbits

Stojan na sušení, který snadno vysunete i nad dřez.

amazon

Takhle si ukládám náušnice.

awokka

Dvě hmoždinky pro připevnění rolí odpadkových pytlů pod dřez.

simplyorganized

Místo vyhazování krabic od vajec s nimi zkuste udělat tohle.

bobvila

V karanténě jsem měla spoustu času uspořádat svůj šicí koutek. Chvíli to trvalo, ale moje vyšívací příze mi teď působí už jen radost.

roeldriesvink