Pokud v této době nejistoty hledáte něco užitečného a pozitivního, pak je tento článek určitě pro vás. A i když kvůli koronaviru nyní nemůžeme fyzicky cestovat, stále ještě můžeme cestovat díky krásným fotografiím a videím, která sdílejí ostatní lidé.

Park Nara je dobře známý svou populací jelenů sika. Turisté obvykle kupují speciální suchary pro zvířata, které prodávají přímo v parku – velmi oblíbená aktivita mezi těmi, kteří park navštěvují.

Japonský fotograf sdílel úžasné záběry z parku Nara pořízené v dubnu, které nyní uživatelé internetu obdivují. Zároveň jsou lidé naprosto uchváceni báječnými fotografiemi a videi. Video například ukazuje klidnou scénu s jelenami sika užívajícími si rozkvétající sakury. Navíc můžete na videu spatřit, jak se jedno ze zvířat krmí sušenkou, kterou přinesl fotograf.

V ten den fotograf Kazuki Ikeda organizoval svatební focení pro jeden pár.

Park v japonském městě Nara je oblíbenou destinací pro fotografování a místní jeleni jsou častými modely.

Na začátku března, kdy počet turistů poklesl a místní obyvatelé začali dodržovat odstup, byli někteří z jelenů viděni, jak opouští park, bloudí ulicemi města a hledají potravu. Nyní, když je stále více návštěvníků, se soby vrátily do parku, kde v klidu prožívají zcela bezstarostné dny.

Zdroje: Facebook | Instagram | Twitter