Mnozí z nás budou souhlasit, že sašimi (japonská delikatesa ze svěží
ryby nebo mořských plodů, nakrájená na rovné a tenké plátky) je jedno z nejlepších způsobů, jak si dokonale vychutnat rybu. Nejenže můžete ochutnat toto jídlo, ale můžete si užít i umění na vašem talíři v podobě sašimi.

Když japonský šéfkuchař Mikyou učil svého syna připravovat suši, zjistil o sobě, že má talent pro tvorbu obrazů ze syrové ryby. Od té doby vytvořil mnoho krásných portrétů žen, tanečnic, andělů a dokonce i zlaté rybky.

Zdroje: Instagram

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

#25

#26

#27

#28

#29

#30