SYROVÁ RYBA PŘEDĚLANÁ NA OHROMUJÍCÍ SAŠIMI UMĚNÍ 20.6.2020 UměníMnozí z nás budou souhlasit, že sašimi (japonská delikatesa ze svěžíryby nebo mořských plodů, nakrájená na rovné a tenké plátky) je jedno z nejlepších způsobů, jak si dokonale vychutnat rybu. Nejenže můžete ochutnat toto jídlo, ale můžete si užít i umění na vašem talíři v podobě sašimi. Když japonský šéfkuchař Mikyou učil svého syna připravovat suši, zjistil o sobě, že má talent pro tvorbu obrazů ze syrové ryby. Od té doby vytvořil mnoho krásných portrétů žen, tanečnic, andělů a dokonce i zlaté rybky.Zdroje: Instagram#1#2#3#4#5#6#7#8#9#10#11#12#13#14#15#16#17#18#19#20#21#22#23#24#25#26#27#28#29#30 VZPOMEŇTE SI NA NĚKOHO , KDO SE PRÁVĚ NUDÍ: Viber WhatsApp Messenger Email LinkedIn Twitter