[adrotate banner=“8″]
Nezdravé jídlo není to nejlepší, ale každý občas zhřeší. Co kdyby ale toto bylo naservírované jako v restauraci? Většina šéfkuchařů bojuje proti nezdravému stravování. Často používají potraviny té nejvyšší kvality, suroviny jsou vždy čerstvé a často domácí.
Uživatel na Instagramu vystupující pod jménem Chef Jacques LaMerde vytvořil neobvyklé menu. Místo zdravých čerstvých surovin použil pro svá jídla nezdravé potraviny. V tom by ještě nebylo nic zvláštního. On je však naservíroval takovým způsobem, že i ty nejvíc nezdravé suroviny vypadají jako v té nejlepší restauraci a neuvěřitelně chutně. Na fotografiích naleznete kromě mražených potravin také pokrmy z fastfoodů, nezdravé brambůrky a jiné podobné pochoutky.
Ačkoliv není jasné, kdo za tímto profilem stojí, od února, kdy nahrál první příspěvek, má již 22 tisíc následovníků. Na svém profilu má už více než dvacet fotografií a stále přidává další.