„Ahoj, jsem Wondersmith a miluju recepty na jídlo, které vypadá jako nějaká věc, ale ve skutečnosti jde o něco jiného. Perfektně se hodí na 1. dubna! Řadu z těchto receptů najdete v mém deníku a zbytek uveřejním v knihách, na kterých jsem pracovala téměř pět let,” říká Wondersmith.

Zdroje: thewondersmith.com | Facebook | Instagram | patreon.com

Tyto krásné tulipány jsou jedlé. Jsou plněné chutným salátem z mořských plodů.

Závěsné kuličky jsou ve skutečnosti hrachové a sladké dorty.

Tajemný jeřábový dort je ozdoben ručně tvarovanými ptačími lebkami z marcipánu.

Domácí sýrové koule se smrkem můžete jíst jako svačinu.

K výrobě tohoto realistického mechového dortu potřebujete jen jarní zeleň a vlastní kreativitu.

Tato vydlabaná vejce jsou vlastně borůvkové koláče s vnitřkem z bezinek.

Cukrářské geody jiskří jako skutečné drahokamy a získávají svou barvu jen díky přírodním bylinám, koření a ovoci.

Už jste někdy jedli kameny? Tyto černé sezamové měkké kameny jsou mnohem chutnější alternativou.

Tři pomeranče vpředu jsou ve skutečnosti tvarohové koláče pokryté marcipánem s marmeládovou náplní.

Opravdové narcisy jsou jedovaté, ale tyhle jsou vyrobené z papíru ochuceného šafránem.

Staré pirátské mince pro labužníky jsou z čokolády ochucené uzenou kopřivovou solí.

Strašidelné kosti jsou vyrobené z karamelu potaženého bílou čokoládou.

Ponuré figurky mandragory jsou naplněny křupavými rýžovými pochoutkami z konopných semen s opečeným kořenem pampelišky.

Tyhle houby nejsou jedovaté – jsou z kořeněných sušenek a přírodní červené polevy.

Udělal jsem tyto buchty, protože mnoho lidí mi říkalo, že by chtěli jíst lávu… Chléb z červeného pepře je plněný omáčkou z taveného sýra, což je dokonalá kombinace krémové a kořeněné chuti. Praskající poleva dodává lávě nejen křupavost, ale i realistický vzhled.

Tato jarní cibule je jedlá svačina: smažený česnek a kaštany v listovém těstě.

Tato mrazivá větev je ve skutečnosti pokryta krystaly cukru.

Tento velký kus labradoritu je vyroben z divokého zázvoru a želatinového zeleného čaje.

Roztomilé malé čajové koláče? Ne! Je to kořeněná peruánská bramborová mísa zvaná „potatas causa“. Různé barvy běžných i sladkých brambor vytvářejí překrásné barevné květinové vzory kolem veganského houbového krabího salátu!

Pestrobarevné sushi rolky plněné sázenými rostlinami a spoustou zeleniny