Společnost Chris Dyson Architects proměnila staré skladiště v krásný rodinný dům. Čerstvě zrenovovaný sklad dnes zdobí odhalené cihly, naleštěná betonová podlaha a velká okna. Prvky, které kombinují starožitnost s modernou do vzdušného a projasněného bytu dokonale zapadají a zároveň nijak nenarušují kulturní bohatství této viktoriánské budovy. Ušetřena renovaci nezůstala ani terasa, která je nyní, zejména kvůli soukromí obyvatel, obklopena dřevěnými stěnami.


skladiste1

52

OuWRYvH

Shoreditch-Warehouse-01-850x1063

Shoreditch-Warehouse-04-850x1091

Shoreditch-Warehouse-05-850x638

Shoreditch-Warehouse-10-850x1063

skladiste2

Shoreditch-Warehouse-by-Chris-Dyson-06

Shoreditch-Warehouse-by-Chris-Dyson-07

Shoreditch-Warehouse-Conversion-by-Chris-Dyson-02

Shoreditch-Warehouse-Conversion-Chris-Dyson-2b-600x450