V malé a polo-opuštěné horské vesnici v severní Itálii se nachází dvě staré budovy, které získaly nový život díky designérům z Vudafieri Saverino Partners. Jejich obnova začala upevněním domu, který se nachází na kopci. Kamenná fasáda byla pečlivě restaurována, v přízemí byla uspořádána ložnice a koupelny, a v horním patře – obývací pokoj a kuchyň. Po dokončení práce nad první budovou, majitel vykoupil i přilehlou budovu. Mezi oběma domy postavil most ze dřeva a skla, který se změnil na neobvyklý obývací pokoj. Návrh interiéru nových prostor byl založen na základě souladu dřevěných povrchů, většího prostoru a slunečního záření. Takovým jednoduchým se způsobem obyčejné chalupky změnily na 2 velmi zajímavé domy.

e88901a30ad58fa8QEmnJEJYDaaNxrRp

b7ef0ba77511cd3el2S5xzhSVyC8647j

a1878aa780bb3e6a37EgCwRGX3c6cb6T

a82fe5548b6108ecVE8YZCe7aepqMHCb

086971452780ad6bnUG5bmsa5cY1mdsv

976af36b7c3f382cKWmqMLpisQDTGqhv

102ddf3c37ff35c9D7aifoZ1o1OBr8vS

58f533987a63b49apr7hCaIOBmMEhBXn

12b437a0f49ac4cbvmaVwgh4cBn23aQY

6d3807bee0f72b907e62IEV9muYnWToA

6c9b8a31e020ef76dnlxkXr3ytsahYhj

5f156332fac58758j4yBlMX7V47AbMNz

5e7ae0af52a16a363ebb097c6ea30443.jpg

5aa2ab1db238e0eawHfTDlQG1BPIPRBB

3c4b133c9e26c3d654HxRvpTJHz3EM7b

2efd310db7a16c413f8aH805zolOHKx2

f4e9ea1aecafef89rDeCVNbSkS6jPEgg

02cd2b3ce14c4d1cm7UXdtl7aBmsZgIW
878b579332f528205U2pJrUM9dF119c7

aa1ee43bf1e6546aVcWQBjeucGFoT4cn

daa9aac5e017be6c4oBd4ZTP9gzMRguo