Tento dům byl vytvořen studiem Workshop AD a jeho konstrukce byla založená z cihel v roce 1930 v Seattlu (USA) s předpokladem pro čtyřčlennou rodinu. Venkovní fasáda se nezměnila, zatímco interiér a fasáda zadní strany domu byli podstatně změněny tak, aby otevřeli výhled na kanál a město, severní zdi byly vytvořené ze skla, zbytek povrchu byl pokryt dřevěnými prkny z tmavého cedru.

Plán domu byl také zrekonstruován tak, aby tvořil obývací pokoj s jídelnou otevřený prostor a byla k dispozici nová ložnice, rozšířený vstupní prostor, hřiště a herní zóna pro celou rodinu s přístupem do dvora. V interiéru dominují především neutrální a pastelové barvy. To jsou především odstíny bílé, žluté-béžové a šedé. Podlahy v přízemí jsou pokryty prkny z šedého dubu. Nábytek vypadá ještě pohodlnějí díky rozptýlenému světlu.

Autorem všech fotografii v tomto článku je: © Lara Swimmer. Překlad textu: © Rom St. Zdroj textu:  portál HQroom.ru

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11