Moderní tropická rezidence navržená studiem WOHA, tento tropický dům nazvaný Hnízdo se nachází v Jalan Sejarah, v Singapuru. V přízemí se nachází obývací pokoj, který se otevírá do zahrady. Všechny stěny jsou pokryté hliníkovými lištami a dřevěným obložením, které směrem nahoru vytváří ochranné zakřivení střechy. Tématem tohoto domu byla ochrana soukromí a obyvatel domu. Celý dům má své vlastní a příjemné mikroklima, a to i díky inovativnímu využití materiálů. Hra z čar, hran a stínů je součástí celého domu, dále se rozšiřuje na bočních stěnách, které jsou opláštěny dřevěnými profily.

Nest-House-designrulz-19

Nest-House-designrulz-1

Nest-House-designrulz-2

Nest-House-designrulz-3

Nest-House-designrulz-4

Nest-House-designrulz-5

Nest-House-designrulz-6

Nest-House-designrulz-7

Nest-House-designrulz-8

Nest-House-designrulz-9

Nest-House-designrulz-10

Nest-House-designrulz-12

Nest-House-designrulz-14

Nest-House-designrulz-15

Nest-House-designrulz-16